SPOŠTOVANI STARŠI, DRAGE DIJAKINJE IN DIJAKI IN VSI DRUGI PRIJATELJI NAŠE ŠOLE.

V torek bomo imeli v šoli celodnevno dejavnost, dopoldne pouk, potem prireditev za vse dijake in učitelje, pripravo stojnic za bazar, popoldansko malico za vse …

Od 15. ure dalje bo potekal BAZAR, v avli šole, kjer boste oddelki predstavili svoje izdelke za ponudbo obiskovalcem bazarja.

Prostovoljne prispevke obiskovalcev bomo po sklepu Dijaške skupnosti v višini 30 % zbranih sredstev namenili Društvu za pomoč  otrokom z redkimi boleznimi Viljem Julijan – za Karolino, preostanek pa za ureditev drugega prehodnega atrija med predavalnico in knjižnico.

Bazar bomo ob 16.30 prekinili s slavnostno prireditvijo, kjer se bodo ponovno predstavili razredi z najboljšimi točkami, pevski zbor in naša nekdanja dijakinja NINA PUŠLAR.

Po prireditvi bo ob bazarju možnost za kratke, najbolj nujne govorilne ure. Na govorilne ure se vsekakor obvezno prijavite, da boste dobili pri razrednikih točen termin. Bo pa na bazarju priložnost tudi za neformalne pogovore z vsemi učitelji šole.

Za prevoz dijakov domov boste poskrbeli starši, ali pa bodo dijaki morali najti javni prevoz, ki vozi proti domu po 18.30 uri. Hvala za sodelovanje.

Veseli bomo, če se boste odzvali našemu vabilu, dali podporo naši ustvarjalnosti in seveda tudi kakšen dobrodelni prispevek. Veselimo se srečanja z vami.

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 832 obiskov, današnjih obiskov: 3)