SPOŠTOVANI STARŠI, DRAGE DIJAKINJE IN DIJAKI

Na Srednji šoli Josipa Jurčiča Ivančna Gorica smo pripravljeni na začetek pouka v novem šolskem letu, v petek, 1. septembra, ob 8.00.

Šolsko leto bomo začeli z rekordnim številom dijakov, kar 520 nas bo, od tega skoraj 210 prvošolcev.

Prvošolci ste veliko informacij o začetku šole dobili ob vpisu, nekaj si jih boste vsi prebrali v priponkah tega obvestila, večino pa vam bomo predstavili osebno v šoli.

V šolo pridete 1. septembra vsi dijaki, razen četrtošolcev, ki imajo prost dan zaradi maturantske ekskurzije, s katere se vrnejo pozno v četrtek.

V šolo pridete običajno, peš, z javnim prevozom, vlakom, avtobusom (vsi javni prevozi imajo običajen vozni red), ali s šolskim avtobusom iz smeri Trebnje (prevoznik Jaklič).

Vozovnice si lahko uredite po elektronski poti, potrdil šole ne potrebujete, ker imajo izdajatelji vpogled v bazo CEUVIZ. Podrobna navodila dobite pri izdajateljih mesečnih vozovnic.

Dijaki višjih letnikov greste kar preed matično učilnico, kjer boste imeli prvo razredno uro in nato še pouk predmeta, ki ga poučuje vaš razrednik.

PRVIOŠOLCI PA SE BOMO ZBRALI V PREDDVERJU ŠOLE, V AMFITEATRU, KJER VAS BOM NAGOVORIL IN VAS PREDAL VAŠIM RAZREDNIKOM, KI VAS BODO ODPELJALI V MATIČNO UČILNICO. Vi boste imeli dve uri razredne ure, vmes si boste ogledali šolo.

Razredniki  in nadomestni razredniki 2023/24
RAZREDNIK/-ČARKA razred Matična uč. Nadomestni/-a. razrednik/-čarka
Irena Mori 1a 54 Jasmina Balaban
Petra Metul 1b 51 Anej Černe
Nataša Skočir 1c 50 Rok Štrubelj
Miša Rus 1i 29 Darko Pandur
dr. Andreja Eršte 1d 35 Anja Šmajdek
Petra Nedelko 1f 25 Tomaž Eržen
Tina Quechon 1g 23 Katja Lampret
Mojca Flajs 2a 26 Franci Pajk
Mojca Saje Kušar 2b 47 Jernej Podgornik
dr. Boris Osolnik 2c 37 Samo Hajdinjak
Brigita Pajk Jamnik 2i 22 Maruša Potokar
Dragica Eržen 2d 33 Nina Lavrenčič
Marta Fister 2f 26 Novi ekonomist
Majda Simonič 3a 53 Dragica Volf Stariha
Lea Kastelic 3b 30 Vida Hočevar
Simon Bregar 3c 38 Marjeta Pogačar
Igor Gruden 3d 48 Sonja Lama
Matko Peteh 4a 36 Robert Bregar
Dragica Šteh 4b 24 Marija Majzelj Oven
Anton Brčan 4d 39 Marjan Gorišek

Pouk bo potem potekal po rednem urniku, ki ga lahko najdete na spletni strani šole, še bolje pa v eAsistentu, ki vam bo dostopen po 30. 8. 2023.

Med kratkimi odmori zamenjate učilnice. Po hodnikih se gibljete urejeno, po desni strani v smeri gibanja. Učilnice so praviloma odklenjene (razen specialnih in laboratorija), zato se takoj namestite vanje in prezračite učilnico ter mirno počakate profesorja.

Med obema glavnima odmoroma (PRVOŠOLCI PO 2. ŠOLSKI URI, OSTALI PA PO 3. ŠOLSKI URI!) pa bomo disciplinirano, pod nadzorom dežurnih, prevzeli malico in jo v jedilnici tudi pojedli. V jedilnici bomo zasedali predvidene prostore, prostora imamo dovolj!

Več podrobnosti izveste v šoli ali pa v hišnem redu.

Vsi zaposleni se veselimo, da bodo dijaki spet zasedli šolske klopi, verjamem, da se enako veselite tudi vsi starši in dijaki!

Vsi si želimo, da bi šolsko leto potekalo čimbolj nemoteno in uspešno, zato ga začnimo odgovorno in resno.

NA SVIDENJE V ŠOLI, V PETEK, 1. SEPTEMBRA 2023, OB 8. URI!

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 2.287 obiskov, današnjih obiskov: 3)