Plesno gledališka skupina Srednje šole Josipa Jurčiča s predstavo Pod lipo zeleno nastopila na območnem festivalu mladinskih gledaliških predstav – Vizije 2023

Da se bo pod našo lipo zeleno dogajalo še marsikaj, smo pravzaprav vedeli takoj po nastopu v počastitev slovenskega kulturnega praznika. Lepi odzivi, pohvale in spodbude z vseh strani, so botrovale naši prijavi na območni festival mladinskih gledaliških predstav. Tako smo se v sončnem sredinem jutru odpeljali v Grosuplje in nastopili v dvorani kulturnega doma, ki so jo napolnili učenci OŠ Luisa Adamiča Grosuplje. Po odzivih in aplavzu sodeč, je naša interpretacija zgodbe o Povodnem možu navdušila tudi njih. S pohvalami na račun izvirnosti predstave in sproščenosti vseh nastopajočih ni skoparil niti strokovni spremljevalec prireditve, gospod Rok Kravanja, zato z nestrpnostjo pričakujemo morebitno nadaljevanje zgodbe.

Zahvaljujemo se Javnemu skladu za kulturo, območna izpostava Ivančna Gorica, tehničnima sodelavcema – Andreju in Luki – za zvočno in svetlobno kuliso, Ajdi za garderobno asistenco, Alji za povezovalni program in gospodu Marku Virantu za fotografiranje.

Člani plesno gledališke skupine SŠJJ z mentoricama Marijo Majzelj Oven in Dragico Šteh

In še fotke:

(Skupno 443 obiskov, današnjih obiskov: 1)