Spoštovani starši, drage dijakinje in dijaki, profesorice in profesorji.

Z velikim veseljem sporočam, da sev ponedeljek12. 4. 2021 naša šola spet odpira za vse dijake, tako kot je bilo napovedano ob “velikonočnim zaprtju”.

Pouk bo potekal po uveljavljenem urniku, po prilagojenem modelu C, pri nas za vse dijake v šoli, saj lahko zaradi dovolj prostora zagotavljamo varno sobivanje vseh 11. oddelkov na šoli.

Seveda pa v šolo sodijo le popolnoma zdravi dijaki in profesorji. Zato vas vse prosim, da me redno obveščate o svojem zdravstvenem stanju in v primeru najmanjših znakov bolezni ostanete doma dokler ne ozdravite popolnoma. le tako bomo v šoli lahko zdržali do konca pouka!

Kolikor vem sedaj, imamo zaradi okužbe s COV-19 v karanteni le še enega dijaka 3.b. Dva dijaka iz 1.d in 3.d pa sta doma, ker iz preventivnih razlogov ne obiskujeta pouka. Tako od ponedeljka naprej poteka obvezno sočasen pouk na daljavo iz 1.d, 3. b in 3. d.

Če želite, lahko profesorji izvajate vzporeden pouk na daljavo tudi v kakšnem drugem razredu, kjer je več dijakov odsotnih, obvezno pa to ni, dokler nimamo v oddelku predpisane karantene. Zato ponovno prosim, da me urgentno obveščate o sumih na okužbo in nujno o okužbah s cov-19!

V šoli bo vladal strog Hišni red, saj si vsi želimo, da bi bila šola čim dlje odprta.

Zaenkrat ni nič novega glede prostovoljnega testiranja o katerem smo vas spraševali v torek. Jutri, v petek, imamo ravnatelji na to temo sestanek z MIZŠ in ministrom za zdravje. Ko bomo izvedeli, čemu bo namenjeno, kdaj se bi začelo izvajati, in druge podrobnosti, vas bom obvestil na tej oglasni deski.

Veselim se srečanja z vami v živo in vse lepo pozdravljam.

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 135 obiskov, današnjih obiskov: 1)