Nogometno srečanje bivših in sedanjih dijakov naše šole.

V sredo, 21. 12. smo na šoli organizirali nogometno srečanje naših nekdanjih dijakov z dijaki aktualne šolske ekipe.

To srečanje je bilo namenjeno tako ohranjanju povezanosti bivših dijakov z našo šolo kot tudi pripravi sedanje šolske ekipe v nogometu za področno tekmovanje. Srečanje je minilo v prijetnem in prijateljskem vzdušju, čeprav je bilo med tekmo tudi nekaj “trdih”, moških dvobojev. Naši sedanji dijaki so tekmo odlično začeli in povedli s kar 3:0, kasneje pa so izkušenejši fantje stvari vzeli v svoje roke in zmagali s tesnih 5: 3. Naši sedanji dijaki so prikazali zelo dobro, na trenutke odlično igro, kar je dober obet pred prihajajočim področnim tekmovanjem, ki ga bodo imeli v začetku januarja v Krškem.

Za bivše dijake so igrali: Gašper Herman, Jan Bregar, Ibro Hodžić, Arber Ramadani, Tevž Ivanjko, Žan Perko, Gašper Perko, Žiga Marjanovič in Leon Mirtič.

Za šolsko ekipo so igrali: Lan Grbac, Miha Perpar, Martin Bradač, Elvis Beganović, Ardit Ramadani, Marcel Klemenčič, Lovro Kladnik in Vall Malinič.

Po tekmi so si nekateri bivši dijaki z zanimanjem ogledali notranjost svoje nekdanje šole in obujali lepe spomine na srednješolske dni.

Simon Bregar

 

(Skupno 460 obiskov, današnjih obiskov: 1)