Spoštovani starši!

V torek, 6. 12. 2022, bo na Srednji šoli Josipa Jurčiča veselo, kajti dijaki za vas pripravljajo kratko zabavno prireditev in bazar. V času bazarja bo tudi možnost krajših govorilnih ur. Vsi, ki si želite na govorilne ure, to sporočite razrednikom preko eAsistenta ali elektronske pošte, da pripravijo razpored in obvestijo učitelje, ki jih želite srečati. Možno je trudi, da se z učitelji neposredno dogovorite po e-pošti , ali pa izvedete celo govorilne ure kakšen drug dan, ali pa kar na daljavo. Škoda bi namreč bilo, da bi zamudili priložnost za ogled dijaške ustvarjalnosti in bogato založenih stojnic (kjer seveda lahko tudi marsikaj kupite😊).

Denar od bazarja je namenjen dijakom za izboljšanje standarda v šoli (70 %), za njihovo boljše počutje v njihovih sprostitvenih prostorih,  „zgornji knjižnici“, dijaški sobi, fitnesu, za nakup kakšne zofe, počivalnika, ipd. in v humanitarne namene (30 %). Podrobneje bo o tem odločala dijaška skupnost.

Dijaki imajo ta dan pouk po urniku prvih 6 ur,  od 8. do 13.20.

Od 13.20 do 14.10 imajo razredno uro – priprava stojnice in priprava za nastop.

Ob 14.15 imajo malico potem pa ob 14.30 šolsko prireditev na kateri se z zabavno točko predstavi vsak razred, ki se je seveda prijavil.

Nastope bo ocenjevala strokovna komisija, ki bo izbrala tri finaliste.

Ti trije razredi bodo potem ob 16.30 nastop ponovili na osrednji prireditvi za starše.

Torej, starši ste vabljeni, da se nam pridružite najkasneje ob 16.30. Vljudno vabljeni!

Od 17. do 18. ure  je priložnost, da opravite govorilne ure na katere ste se prijavili, vmes pa seveda za obisk bazarja, za klepet in veselo druženje. Veseli bomo pogovora z vami tudi ob stojnicah, na hodniku. Predvsem dijaki pa bodo veseli vaše pohvale, in vašega obiska stojnic.

Letos vas iskreno vabimo tudi na šolsko stojnico, kjer vam bomo ponudili v izpolnitev formular, ki ga lahko izpolnite s svojimi podatki in DAVČNO ŠTEVILKO, če želite del svoje dohodnine nameniti našemu šolskemu skladu. Letos je ta možnost omogočena prvič. Čim več staršev in drugih obiskovalcev se bo odločilo za to gesto, toliko več denarja od dohodnine se bo steklo v šolski sklad. Lahko omogočimo, da se bo znatno povečal skladov proračun. Tako bo upravni odbor sklada lahko uresničil še več želja dijakov.  Zato resnično vabljeni. Samo s podpisom izjave, omogočite dotok sredstev v šolski sklad iz vaše dohodnine!

Bazar bo odprt od 16. do 18.30 ure. Dijaki so torej v šoli najmanj do 18. ure. Šolski prevozi bodo organizirani, predvidevam pa, da bodo domov lahko odšli z vami.

Veselim se vašega obiska.

Lep pozdrav, Milan Jevnikar

(Skupno 383 obiskov, današnjih obiskov: 1)