Zakaj na “Jurčiča”?

 
 

ŠOLSKI PULOVERJI

 
Drage dijakinje, dragi dijaki, spoštovani starši.

Kot vsako leto, smo se tudi letos odločili, d adijakom prvih letnikov ponudimo nakup »šolskih« puloverjev.

Na razpolago so puloverji  znamke JustHoods (80 % bombaž, 20 % poliester) v 12 barvah, v velikostih od XS do 3XL (awjh001).

Spredaj na prsno stran, levo bomo izvezli izbrani logo , velikosti 12×6 cm in sicer na sive dvobarvno (modra črna) na ostale belo.

Zadaj je izbran natis heštega: #JosipNasPovezuje,  v beli oziroma črni barvi, odvisno od barve puloverja in pisavi Monotype Corsiva. Zapis bo eno širino zapisa nad patentom, centriran in dolg vsaj 2/3 širine hrbta.

Cena puloverja, skupaj z vezenjem loga in natisom »heštega« stane pulover 17,15 €.

ZA PRVOŠOLCE del cene (10 EUR)  prispeva šola, del šolski sklad, tako da je za dijake prvošolce cena 7,15€, ki jo boste (vaši starši) poravnali kar na redni položnici za malico v oktobru, zato se morate pred naročilom nujno pogovoriti s starši in dobiti njihovo dovoljenje za naročilo!

Dijaki bodo v razred dobili za pomerjanje puloverje velikosti  S do XL (awjh001)  in katalog razpoložljivih  barv ( barve ). V tabelo, ki jo boste dobili v razrede, vsak dijak zapiše odločitev, če pulover želi kupiti, torej DA ga naroča, potem barvo, velikost in podpis.

Če dijak želi dodatno še en pulover, ga lahko naroči po polni ceni 17,15 EUR. Po polni ceni lahko pulover v tajništvu naročijo vsi dijaki šolke. Če bi kdo od nekdanjih dijakov želel šolski pulover, ga lahko naroči po elektronski pošti na ravnateljev naslov : ravnatelj@ssjj.si  Plačilo bodo izvedli po prejeti položnici.

Ko bodo vsa naročila zbrana, bodo puloverji predvidoma  v 14. dneh dobavljeni.

Ravnatelj: Milan Jevnikar

(Skupno 454 obiskov, današnjih obiskov: 1)
 
 
 
 
 

Prispevki po kategorijah

 

Arhiv prispevkov

 
 
 
Dostopnost