Mentorja Dragice Eržen in Antona Brčana sta dijakom in razrednikom pred dobrim tednom poslaal takole povabilo.

“Vsi si želimo biti obdarjeni in starost pri tem ne igra pomembne vloge. Zato ne pozabimo starejših, ki so se zaradi različnih okoliščin znašli sami, z minimalno pokojnino in bi bili prav tako veseli naše pozornosti. Poskušajmo jim narisati nasmeh na obraz in poskrbeti za magičnost, ki jo prinašajo praznični dnevi”.

Vsak razred lahko postane “Božiček za en dan” in pripravil darilo za izbrano osebo.

Razrednik ali izbrani dijak naj se registrira na https://new.bozicekzaendan.si/. Po prejeti registraciji na mail (pazite – jaz sem dobila povratno pošto v promocije???) dobite novo povezavo, da aktivirate račun. V seznamu izberete osebo in na mail boste dobili povratno informacijo, etiketo itd. Skratka na navedeni povezavi piše vse, zagotovo se boste znašli

In naši dijaki, naklonjeni dobrodelnosti, so se odlično odzvali. Kar enajst razredov je pristopilo k akciji in pripravilo lepa darila za neznane osebe, ki so jih našli na seznamu na spletu.

Vsa darila smo včeraj odnesli na zbirno mesto v Knjižnico Ivančna Gorica. Zelo smo bili pohvaljeni.

Iskrena  hvala vsem sodelujočim razredom in n jihovim razrednikom. Hvala, da ste postali Božiček za en dan, da ste nekomu polepšali praznične dni! Res lep začetek prazničnega decembra!

 

Lep pozdrav

Ravnatelj in Dragica Eržen

(Skupno 347 obiskov, današnjih obiskov: 1)