Spoštovani starši, dijakinje in dijaki.

V skladu z najnovejšo okrožnico MIZŠ o zagotavljanju brezplačneega toplega obroka dnevno za dijake, pri katerih povprečni mesečni dohodek na družinskega člana, ugotovljen v zadnji odločbi o otroškem dodatku, ali odločbi o državni štipendiji, ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravic do subvencije malice ali kosila, ne presega zneska 382,82 EUR (3. dohodkovni razred), SE LAHKO NA ŠOLI (ravnatelj@ssjj.si) PRIJAVITE ZA PREVZEM TEGA OBROKA ZA ČAS ZAPRTE ŠOLE OZ. ŠOLANJA NA DALJAVO.

Upravičenost do prijave bo preverilo MIZŠ s podatki iz centralne baze in nato se bomo z upravičenci dogovorili za organizacijo prevzema. Praviloma bo prevzem v šoli, za tiste pa, ki resnično nimate nobene možnosti za osebni prevzem, se bomo skupaj z vašo občino dogovorili, da bi vam organizirali dostavo v bližino doma ali na dom.

Prosim vas, da prijave posredujete na šolo čim prej, najkasneje pa do ponedeljka, 9.11.2020, do 9.00. Če bo vse po načrtih, bomo imeli hrano na razpolago že v torek, najkasneje pa v sredo, 11.11.2020.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Milan Jevnikar, ravnatelj

PRIPIS:

Do roka ste prijavili 4 koristnike te usluge.

Z izdajo toplih malic začnemo jutri, v torek, 10.11.2020, med 11.00 in 12.00 v proistorih šole v Ivančni Gorici, Cesta občine Hirschaid 3.

Ker je upravičencev 40, pričakujemo še nove prijave. 

Milan Jevnikar

(Skupno 289 obiskov, današnjih obiskov: 1)