Spoštovani starši, dijaki, profesorji!

V nedeljo sem dobil obvestilo, da sta s ponedeljkom, 12.10.2020 in do 18. 10. 2020 oddelka 1. A in 2. A v karanteni, ker imamo v razredih potrjeno okužbo s COV-19.

Od ponedeljka, 12. 10. 2020 pa sta v karanteni do 17. 10 oz. 18. 10 še dva razreda, 2.b in 3.a iz enakega razloga!

V torek in sredo smo poslali po odločbi NIJZ v karanteno še 1.b, 4.a in 4.b

Vsi dijaki, ki so doma v karanteni imajo ves pouk na daljavo.

Vsi dijaki, ki so zdravi, naj po rednem urniku spremljajo pouk in se, če jih profesorji obvestijo, prijavijo tudi na videosrečanja. Prisotnost bomo spremljali in beležili glede na odzivnost dijakov.

Tudi vsi dijaki, ki so v samoizolaciji, ali v odrejeni karanteni, ker imajo v sorodstvu okužbo, spremljajo po urniku pouk na daljavo, v kanalih oz. e-učilnicah, ki jih imajo vzpostavljene za vse predmete.

Z obžalovanjem ugotavljamo, da se je odredba vlade 2.10., ki je odpravila obveznost nošenja mask v razredih, tudi na glasno prigovarjanje mnogih staršev po Sloveninji, pri nas izkazala za zelo pogubno. Trenutno imamo 19 okuženih dijakov in 3 profesorje. Upam, da se odpor tudi posameznih naših staršev proti nošenju mask ob ponovnem prihodu v šolo ne bo ponovil!

Vse prosim za strpno in odgovorno sodelovanje oz. delo. Prosim, da starši še naprej redno obveščate o zdravstvenih težavah (morebitnih testih) vaših otrok. 

Več podrobnih navodil si bomo izmenjali sproti po e-pošti, na kanalih in na oglasni tabli v eAsistentu.

Lep pozdrav vsem.

Pazite nase in ostanite zdravi!

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 779 obiskov, današnjih obiskov: 1)