Spoštovani,

glede na trenutno epidemiološko situacijo v Sloveniji se končno lahko nadejamo, da bo tudi letos poleti možno izvesti nekatere počitniške dejavnosti. Med tem, ko se ukrepi države za zajezitev novega korona virusa sproščajo, izvedba Poletne šole strojništva 2020, ki jo organiziramo na ljubljanski Fakulteti za strojništvo, postaja vse bolj verjetna.

Poletna šola strojništva je odlična izbira za vse, ki jih zanima tehnika in si želijo na unikaten in sproščen način pridobiti nova znanja. Namenjena je osnovnošolcem od 7. do 9. razreda in srednješolcem od 1. do 3. letnika in obsega deset raznovrstnih delavnic, ki jih vodijo priznani strokovnjaki in študenti strojništva. Ob izobraževalni dejavnosti poskrbimo tudi za večerno sprostitev, dijakom, ki niso iz Ljubljane pa uredimo tudi varno in prijetno namestitev.

Več informacij o Poletni šoli strojništva je zbranih na naši spletni strani, kjer že sprejemamo prijave. Prijavnice so objavljene pod opisom vsake posamezne delavnice.

Dogodek je objavljen tudi na naši FB strani in zelo bi bili veseli, če bi ga lahko delili naprej.

Vljudno vas tudi prosimo, če bi lahko informacijo o Poletni šoli posredovali vašim dijakom oziroma njihovim stašem, v ta namen vam v priponki pošiljamo vabilo, ki vsebuje vse potrebne podatke.

Za vašo pomoč se vam iskreno zahvaljujemo in vam želimo prijeten dan,

Univerza v Ljubljani Fakulteta za strojništvo

Katja Pustovrh

 

 

(Skupno 206 obiskov, današnjih obiskov: 1)