Dijaki Srednje šole Josipa Jurčiča smo v petek, 22. februarja 2019 organizirali 1. šolski ples, na katerem smo z dobro voljo in sodelovanjem dokazali, da se znamo zabavati tudi doma s skromnimi sredstvi.

Posebej velja pohvaliti Jerco Gorenc in Laro Vene, ki sta se izkazali z organizacijo in izvedbo plesa. V prihodnje bo ob podobnih dogodkih nujno vključiti več dijakov, da se odgovornosti in naloge porazdelijo.

Dijaška skupnost in organizatorici se zahvaljujejo vodstvu šole za posluh in podporo pri organizaciji in  profesorjem  Simonu Bregarju, Borisu Osolniku Matku Petehu ter ravnatelju Milanu Jevnikarju,  ki so s svojo nevpadljivo  prisotnostjo izkazali naklonjenost dijakom in poskrbeli za varno in vzpodbudno vzdušje na plesu.

Hvala vrstniku  DJ Mihaelu in njegovemu pomočniku Timu, ki sta poskrbela za dobro vzdušje in odlično zabavo.

Hvala sponzorjem, ki so se odzvali na naše prošnje, podjetju Dana Mirna za brezalkoholne pijače  in neprofitni organizaciji DrogArt  za party-body zapestnice in priponke .

Z organizacijo prvega plesa smo pridobili izkušnje in postavili osnovne temelje in standarde, ki jih bomo v prihodnje še nadgradili in izboljšali v skupno zadovoljstvo “jurčičev«.

Lep pozdrav do naslednjega šolskega plesa!

(Skupno 496 obiskov, današnjih obiskov: 1)