Posredujem spodnje sporočilo:

Nasilje je #cistmim

Pridružite se kampanji in na Facebook strani Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti objavite selfije, pripišete oznako Nasilje je #cistmim ter na ta način (s svojo podobo) promovirate idejo nenasilja in izrazite spoštovanje človekovih pravic žensk!

V okviru nacionalne kampanje Vesna – živeti življenje brez nasilja na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti so pričeli z ozaveščanjem mladih o problematiki nasilja nad ženskami in dekleti. Mlade želijo spodbuditi k razmišljanju o tovrstni problematiki, hkrati pa želijo doseči tudi njihovo aktivno participacijo.

Zato vabljeni, da se pridružite kampanji in na Facebook strani ministrstva objavite selfije, pripišete oznako Nasilje je #cistmim ter na ta način (s svojo podobo) promovirate idejo nenasilja in izrazite spoštovanje človekovih pravic žensk.

Pravila sodelovanja:

  • Mladostnik naj posname selfie in ga objavi na FB strani Enakost spolov ali na svojem Instagram profilu.
  • Selfie naj bo objavljen s sloganom oziroma oznako Nasilje je #cistmim.
  • Selfiju je lahko dodan tudi komentar.

Vsakega mladostnika in mladostnico, ki bo pod oznako Nasilje je #cistmim objavil oziroma objavila selfie, bodo nagradili s silikonsko zapestnico projekta s sloganom akcije ter usb ključkom.

Vir: Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

(Skupno 44 obiskov, današnjih obiskov: 1)