Drage dijakinje in dijaki!

V sredo, 24. 6. 2015 bomo imeli slovesno podelitev spričeval. Ob 8.30 bo kratka prireditev na kateri bomo podelili priznanja in nagrade najboljšim, nato bo malica, po malici pa vam bodo razredniki na razrednih urah razdelili ostrala spričevala, priznanja in pohvale.

Razredne ure so tudi priložnost, da se ozrete na prehojeno pot, da se zahvalite svojim razrednikom za skrbno vodstvo in poslovite od sošolcev ter odidete na zaslužene počitnice.

Okoli 12. ure bo naše delo v tem šolskem letu končano. Takoj po tem bodo odpeljali šolski avtobusi, zjutraj se pogovorite z vozniki, da uskladite vozni red.

Poskrbite, da boste v šoli opravili vse formalnosti, vrnili knjige v učbeniški sklad, naročili nove, izpolnili vpisnice za novo šolsko leto, prevzeli potrdila o vpisu in pospravili svoje garderobne omarice ter opravili vse druge obveznosti.

Tisti, ki imate kakšen popravni izpit, se nanj prijavite takoj, da bo do petka pripravljen razpored izpitov, ki se začnejo v ponedeljek, 29.6.2015. Pri profesorjih, kjer imate popravni izpit, se lahko najavite na konzultacije pred izpitom. Vsi profesorji bodo na razpolago za konzultacije že po podelitvi spričeval, nato pa še v petek, 26. 6. in ponedeljek, 27. 6. 2015.

Vsem želimo dolge in sproščene počitnice!

 

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov: 1)